SAS pavasario žygis

2022-05-15

Share on Facebook0Share on Google+0

STUDENTE IR NE TIK !!

Studentų ateitininkų sąjunga visus ateitininkus ir jų bičiulius kviečia į Pavasario žygį „Mažojo rato takais“, kuris vyks gegužės 21 dieną!

Šiandieninė padėtis pasaulyje mums visiems parodo, kad žmogaus stiprybė, dvasia ir pasiryžimas yra neišdildomi ir nenugalimi ginklai kovoje prieš blogį. Būtent drąsa, pasiryžimas ir nesibaigiantis vilties bei Dievo užtarimo degimas žmoguje padeda keliauti pirmyn, nugalėti tamsą ir kurti šviesią ateitį! Istorija yra skirta tam, kad prisimintumėm geras patirtis ir nekartotumėme blogų. Studentų Ateitininkų Sąjunga tau siūlo dar vieną akademinį pėsčiųjų žygį, kurio metu bus tyrinėjama Jono Misiūno – Žaliojo Velnio ir Didžiosios Kovos partizanų apygardos kovų patirtis. Žygiuosime nuo Vievio iki Žaslių, aplankysime bunkerius ir mūšio vietas, susipažinsime su vietinio pasipriešinimo specifika. Praleisk šeštadienį turiningai.

Prisijunk, keliauk kartu ir patirk 100 procentinį įkvėpimo laiką, keliaujant persmelktais vilties, tikėjimo ir stiprybės takais!

Tavęs lauks gera nuotaika, be galo gražūs gamtos vaizdai ir nepamirštami įspūdžiai keliaujant maršrutu: Vievis - Žasliai

REGISTRACIJA aktyvi iki gegužės 20 d.

MOKESTIS:
SAS nariams ir pirmakursiams – 5 Eur, įžodžio nedavusiems ir kietiems – 7 Eur.

 

Studentų ateitininkų sąjungos informacija

Už paramą dėkojame Jaunimo reikalų agentūrai prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Lietuvių katalikų religinei šalpai.

Susisiek

Ateitininkų federacija
Įmonės kodas: 191956728,
Laisvės al. 13,
LT-44238 Kaunas

af@ateitis.lt
Tel.: +370 699 28 557
https://www.ateitis.lt

Korespondencijos adresas
Aušros Vartų g. 12-115,
LT-01303 Vilnius
AF sekretoriato priėmimo valandos
I,III,V – 14-17 val.
II,IV – 14-18 val.